La FACC i BBVA faciliten el contacte de les persones grans amb els seus familiars

  • La FACC i BBVA donen 60 tauletes digitals a residències de gent gran d’arreu de Catalunya, sota el lema, T’apropem als teus

En marc de les accions de suport social que la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA estan portant a terme arran de la situació generada pel Covid-19, s’ha fet de nou una donació de 60 tauletes digitals a 60 residències o entitats d’atenció a domicili d’arreu de Catalunya. Des que va començar la pandèmia, al març de 2020, s’han enviat un total de 120 tauletes a residències.

T’apropem als teus és el lema d’aquesta acció, que pretén facilitar la comunicació  entre els avis i àvies que viuen en aquestes residències i els seus familiars,  i així contribuir a la millora del seu benestar emocional.

De les 60 tauletes, 44 es repartiran a la província de Barcelona; 8 a les comarques  de l’Alt Penedès, Anoia, Osona i Maresme, 5 al Bages, 5 al Baix Llobregat, 11 al Barcelonès, 9 al Vallès Occidental i 4 al Vallès Oriental.

Així mateix, 6 a Girona (Castelló d’Empúries, Roses, Sant Antoni de Calonge, Celrà, Banyoles i Olot), 5 a Lleida (Cervera, Almenar i Lleida) i  5 a Tarragona (Valls, Alforja, Les Borges del Camp, El Vendrell i La Bisbal del Penedès).

Aquesta acció vol ajudar a millorar la complicada situació de les persones grans que viuen en centres de la tercera edat, que les obliga a estar aïllades i lluny dels seus familiars. A la vegada vol reconèixer i facilitar la feina que realitzen els professionals i les professionals d’aquest sector greument afectat per la Covid19.

La donació de tauletes se suma a altres accions culturals i socials que tant la FACC com BBVA estan portant a terme des que es va iniciar la pandèmia.