Mecenatge

En ser una Fundació sense ànim de lucre, totes les activitats que programa anualment es realitzen a través dels fons propis, donacions de mecenes, patrocinis o col·laboracions amb entitats del territori.

Per poder créixer com a Fundació i portar a terme més projectes ens cal que des d’institucions, empreses o particulars ens ajudin amb aportacions econòmiques a aquelles activitats que ho desitgin.

Aquestes aportacions, segons la Llei de Mecenatge, es realitzen a través de donacions, mitjançant convenis de col·laboració, o bé per contractes de patrocini.

Les aportacions d’una persona o empresa que col·labora amb una entitat sense ànim de lucre compta amb desgravacions fiscals.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes participa també en projectes culturals i socials amb altres entitats de Catalunya. A més de coorganitzar, la Fundació ajuda en la difusió i fa aportacions econòmiques als projectes.

Així mateix, impulsem projectes culturals de la mà de la Fundació Catalunya Cultura: http://www.fundaciocatalunyacultura.cat/llotja-de-projectes/

I per a més informació sobre el nostre programa de mecenatge i col·laboració contacta amb nosaltres al 937346736 o a fundacio@fcaixescatalanes.cat