Premi al Projecte/Treball Fi de Grau en Ciències Ambientals

Premis que volen reconèixer projectes i iniciatives relacionats amb l’àmbit de les Ciències Ambientals

Presentació

Premiem el millor Projecte o Treball de Fi de Grau en Ciències Ambientals. Ens adrecem als estudiants universitaris de darrer curs del Grau (impartit en alguna universitat catalana). Presenteu la vostra candidatura!

 

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), en col·laboració amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes, convoca els Premis Ciències Ambientals, amb l’objectiu de guardonar projectes relacionats amb l’àmbit de les Ciències Ambientals i que fomentin i incorporin la visió pluridisciplinar característica del sector, així com de reconèixer la tasca dels i les professionals de les ciències ambientals.

Els Premis Ciències Ambientals s'adrecen a estudiants, investigadors, professionals, empreses i entitats que desenvolupin la seva activitat a Catalunya. Presenten les següent categories:

  • Projecte o Treball de Fi de Grau. Atorgat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes
  • Activitat d’investigació
  • Iniciativa empresarial
  • Comunicació ambiental
  • Treball de Recerca de Batxillerat
  • Ambientòleg/Ambientòloga de l’any

 

Bases del Premi

Podeu descarregar-vos les bases en el següent link del COAMB:

Els premis

Formulari d'inscripció

Per formalitzar la vostra participació en els ‘Premis Ciències Ambientals 2024’, és imprescindible que empleneu el següent formulari.

Amb l’enviament d’aquest formulari accepteu aquestes BASES.

 

Històric de premiats

  • 2024  “De l’anàlisi fisiològica i ecosistèmica a la percepció social. Una aproximació socioecològica de la qualitat de les badies del Delta de l’Ebre a partir de la fanerògama marina Cymodocea nodosa. (Universitat de Girona i Centre d’Estudis Avançats de Blanes CEAB-CSIC)”
    Aina Alemany Moreno

Convoca i promou

Amb el suport de