Avís legal

Informació legal

Fundació Antigues Caixes Catalanes

C. Sant Quirze, 4.

08201 Sabadell (Barcelona)

CIF: G-65345886

Telèfon: 93 734 67 36

Adreça electrònica: fundacio@fcaixescatalanes.cat 

Avís legal

La finalitat del web Fundació Antigues Caixes Catalanes és la d’oferir els premis culturals que convoca en àmbits tan diversos com la literatura, la música, la pintura, el dibuix, el teatre, el circ, el cinema i l’associacionisme cultural, així com de les activitats relacionades amb els premis i altres activitats culturals i socials. Un espai d’accés i de comunicació per als professionals i entitats que es dediquen a la cultura.

Tota la informació continguda en la pàgina web de la Fundació Antigues Caixes Catalanes és referent a l’última data d’actualització. Per tant, és informativa i no vinculant, ja que poden haver modificacions posteriors a l’última data d’actualització. La responsabilitat de l’utilització de la informació del web de Fundació Antigues Caixes Catalanes és de l’usuari. Fundació Antigues Caixes Catalanes es reserva el dret d’actualitzar-la i eliminar-la, així com el de limitar o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva. Fundació Antigues Caixes Catalanes rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades per Fundació Antigues Caixes Catalanes, i molt especialment els continguts dels enllaços que hi hagi entre tercers i les pàgines web de Fundació Antigues Caixes Catalanes.

Fundació Antigues Caixes Catalanes rebutja la responsabilitat dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.

La web disposa de TPV per a donacions de particulars. Com a entitat sense ànim de lucre que no comercialitza cap producte ni servei, no s’admeten cancel·lacions ni reemborsaments efectuats a través d’aquest dispositiu.

L’única adreça oficial de Fundació Antigues Caixes Catalanes a internet és: http://fcaixescatalanes.cat