Carregant Esdeveniments

Propers Esdeveniments

Trobar Esdeveniments

Navegació de les vistes d'esdeveniments

setembre 2020

Exposició Rafel G. Bianchi

9 setembre, 2020-18 octubre, 2020
Centre Cultural Terrassa, Rambla d'Ègara, 340
Terrassa, Barcelona 08221 España
+ Mapa de Google

Centre Cultural Terrassa Dades d’interès Exposició Del 9 de setembre al 18 d'octubre de 2020 en horari d’obertura del Centre Cultural Entrada lliure Sobre l’exposició Si camina com un lloro i parla com un lloro és un lloro L’exposició parteix d’un dels elements excepcionals de la primera versió d’El col·leccionista d’estampes pintat per Marià Fortuny: el guacamai roig que trobem en el primer terme de la pintura. El meu interès pels ocells d’aquesta família, és deu a la seva capacitat per…

Per saber-ne més »

octubre 2020

Avui també és Sant Joan amb Andreu Martín

1 octubre / 18:30 h
Biblioteca Ramon Fernández Jurado, Carrer del Bisbe Urquinaona, 19
Castelldefels, Barcelona 08860 España
+ Mapa de Google

Biblioteca Ramon Fernández Jurado "El compromís i la identitat col·lectiva. La necessitat de pertànyer al col·lectiu" Prenent com a referència l'obra CABARET POMPEYA, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2011, Andreu Martín, autor, i Núria Vendrell, psicòloga, especialista en emocions, juntament amb el públic que hi participi, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra. 

Per saber-ne més »

Avui també és Sant Joan amb Najat El Hachmi

2 octubre / 19:00 h
Biblioteca Lambert Mata, Plaça 1 d'Octubre
Ripoll, Girona 17500 España
+ Mapa de Google

Biblioteca Lambert Mata "El valor de la tradició davant la contemporaneïtat" Prenent com a referència l'obra LA FILLA ESTRANGERA, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2015, Najat El Hachmi, autora, i Pilar Arlándiz, psicòloga, especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional, juntament amb el públic que hi participi, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra. 

Per saber-ne més »

Laika

4 octubre / 18:00 h
Teatre Conservatori Manresa, Mestre Blanch, 4
Manresa, Barcelona 08242 España
+ Mapa de Google

Teatre Conservatori de Manresa Laika. Companyia Xirriquiteula Teatre Premi BBVA de Teatre 2019   La primera gossa astronauta inspira un espectacle que ens explica, de manera molt visual, un episodi fonamental en la història dels viatges a l’espai, però que és també, el relat d’un abús. Tot va passar l’any 1957 quan la Unió Soviètica va llançar a l’espai per primera vegada un animal que ha acabat passant a la història per ser el primer ésser a orbitar al voltant de…

Per saber-ne més »

Acte de lliurament del 20è Premi BBVA de Teatre

13 octubre / 20:30 h
L’Atlàntida de Vic, Carrer de Francesc Maria Masferrer, 4
Vic, Barcelona 08500 España
+ Mapa de Google

L'Atlàntida de Vic L'acte de lliurament del 20è Premi BBVA de Teatre tindrà lloc el dimarts 13 d'octubre, a les 20.30 h a L'Atlàntida de Vic i es podrà seguir en directe a través d'El 9 TV (el9tv.cat). La Gala estarà conduïda per l'actor Marcel Tomàs, amb petits fragments del seu nou espectacle Un tal Shakespeare, i es donarà a conèixer el Premi BBVA de Teatre al Millor Espectacle Teatral 2020.

Per saber-ne més »

Avui també és Sant Joan amb Carme Riera

26 octubre / 19:00 h
Biblioteca Josep Salceda i Castells, Carrer Alfons i el Cast, 2
Cambrils, Tarragona 43850 España
+ Mapa de Google

Biblioteca Josep Salceda i Castells "Assumir el destí i la culpabilitat" Prenent com a referència l'obra LES DARRERES PARAULES, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2016, Carme Riera, autora, i Pilar Arlándiz, psicòloga, especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional, juntament amb el públic que hi participi, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra. 

Per saber-ne més »

novembre 2020

Avui també és Sant Joan amb Gemma Lienas

5 novembre / 18:30 h
Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, Carretera de Vilassar de Dalt, 100
Premià de Mar, Barcelona 08330 España
+ Mapa de Google

Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras "L'instint maternal i la priorització dels valors de la vida" Prenent com a referència l'obra EL FIL INVISIBLE, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2018, Gemma Lienas, autora, i Núria Beitia, psicòloga i magistrada en Estudis de les Dones a Duoda-UB, juntament amb el públic que hi participi, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra. 

Per saber-ne més »

38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya

13 novembre, 2020-22 novembre, 2020
Cirvianum, Carrer de Sant Miquel, 5
Torelló, Barcelona 08570 España
+ Mapa de Google

38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya Festival Del 13 al 22 de novembre Consulta el programa amb totes les activitats aquí Més informació a: www.torellomountainfilm.cat

Per saber-ne més »

Avui també és Sant Joan amb Rafael Vallbona

17 novembre / 18:30 h
Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol, Plaça de Peretó, 1
Alguaire, Lleida 25125 España
+ Mapa de Google

Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol "L'arrelament i els vincles familiars" Prenent com a referència l'obra LA CASA DE LA FRONTERA, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2017, Rafael Vallbona, autor, i Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en estudis sobre la dona (UAB), juntament amb el públic que hi participi, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra. 

Per saber-ne més »
+ Exportar esdeveniments