Carregant Esdeveniments
Trobar Esdeveniments

Navegació de les vistes d'esdeveniments

Propers Esdeveniments

Navegació de llista d'Esdeveniments

octubre 2018

Exposició Espais Recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català

11 octubre, 2018-17 febrer, 2019
Can Marfà, Passatge de Can Marfà, 1
Mataró, Barcelona 08301 España
+ Mapa de Google

Itinerància a Can Marfà Dades d’interès Inauguració Dijous 11 d'octubre, a les 19 h Exposició Del 11 d'octubre al 17 de febrer del 2019 en horari d’obertura del Museu. Entrada lliure   Sobre l'exposició L’exposició “Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català” fa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s’han fet al llarg de les últimes dècades a Catalunya. És un projecte de l’arquitecte Ferran Pont i de la fotògrafa Teresa Llordés, i…

Per saber-ne més »
febrer 2019

Exposició Menús de guerra

1 febrer, 2019-27 abril, 2019
Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, Carrer Sant Francesc, 5-7
Castelló d'Empuries, Girona 17486 España
+ Mapa de Google

Itinerància a Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries Dades d'interès Inauguració Divendres 1 de febrer a les 19 h Exposició De l'1 de febrer al 28 d'abril del 2019 en horari d'obertura del Museu Entrada lliure Sobre l'exposició Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència proposa posar el focus en un moment singular, brillant, d’aquesta història. És el moment de la Segona República. Perquè, com en tants d’altres ordres de la societat i la cultura, la primera meitat dels anys trenta a casa nostra va significar, també…

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Corda

2 febrer / 10:00 h
Conservatori Superior de Música del Liceu, Carrer Nou de la Rambla, 88
Barcelona, Barcelona 08001 España
+ Mapa de Google

Classe magistral de corda i breu xerrada sobre "Intèrprets i compositors. Jordi Cervelló" a càrrec de Corrado Balsi. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Cant

16 febrer / 10:00 h
Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida, Plaça de Josep Prenafeta
Lleida, Lleida 25004
+ Mapa de Google

Classe magistral de cant i breu xerrada sobre "Paral·lelismes entre la cançó de compositors catalans i compositors d'altres països" a càrrec de Marta Infante. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Guitarra

23 febrer / 10:00 h
Conservatori i Escola de Música de Tarragona, Carrer dels Cavallers, 10
Tarragona, Tarragona 43003 España
+ Mapa de Google

Classe magistral de guitarra i breu xerrada sobre "La guitarra a Catalunya. Intèrprets i compositors" a càrrec de Fernando Rodríguez. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »
març 2019

Avui també és Sant Joan amb Jordi Coca

5 març / 18:30 h
Biblioteca Pública de Tarragona, Carrer de Fortuny, 30
Tarragona, Tarragona 43001
+ Mapa de Google

Biblioteca Pública de Tarragona "La transgressió, la puresa i la llibertat" Prenent com a referència l'obra LA NIT DE LES PAPALLONES guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2009, Jordi Coca, autor, i Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en estudis sobre la dona (UAB), juntament amb el club de lectura de la biblioteca, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra.

Per saber-ne més »

A prop amb Gemma Lienas

12 març / 19:00 h
Biblioteca Joan Margarit, Carrer Carles Mercader, 17
Sant Just Desvern, Barcelona 08960
+ Mapa de Google

Biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern Prenent com a referència l’obra EL FIL INVISIBLE, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2018, Gemma Lienas, autora, conversarà amb el club de lectura de la biblioteca sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l’obra.

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Vent

16 març / 10:00 h
CEM-Escola de Música i Conservatori de Terrassa, Passeig del Vapor Gran, 17
Terrassa, Barcelona 08221
+ Mapa de Google

Classe magistral de vent i breu xerrada sobre "La figura compositor-intèrpret. Conferència-concert sobre l'obra de David Salleras" a càrrec de David Salleras. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Piano

23 març / 10:00 h
Conservatori Municipal de Música de Barcelona, Carrer del Bruc, 110 - 112
Barcelona, Barcelona 08009
+ Mapa de Google

Classe magistral de piano i breu xerrada sobre "L'arbre genealògic de l'escola pianística catalana" a càrrec de Jordi Camell. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Wohnwagen

28 març / 20:30 h
L’Atlàntida de Vic, Carrer de Francesc Maria Masferrer, 4
Vic, Barcelona 08500 España
+ Mapa de Google

L'Atlàntida de Vic Wohnwagen, de Rémi Pradère. Cia. Col·lectiu VVAA Obra guanyadora del Premi BBVA de Teatre 2018   “Wohnwagen” significa roulotte en alemany. És una paraula composta a partir de “wohnen”, viure, i “wagen”, que pot voler dir vehicle però també atrevir-se. WOHNWAGEN parla de l’amor. De les comoditats i les dificultats de l’amor romàntic al segle XXI. Del compromís i de nosaltres.Viure o arriscar-se? Aquests dos conceptes són l'arrel del conflicte entre la parella protagonista. L'Emma i l’Anton…

Per saber-ne més »
+ Exportar esdeveniments