Biennal d’Arts Visuals Ricard Camí

Premi per estimular la creació artística en valors socials i contribuir a la projecció dels artistes!

Presentació

Ets artista d'Arts Visuals i tens en ment un projecte? Coneix la nova Biennal d'Arts Visuals Ricard Camí!

Convocat i coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, la Fundació Lluís Coromina i bonart cultural, té com a finalitat estimular la creació artística en valors socials i contribuir a la promoció i a la projecció dels artistes catalans o residents a Catalunya.

La Biennal d'Arts Visuals Ricard Camí neix com a continuació del Premi de Pintura Ricard Camí, que l'any 2019 va celebrar la 16a edició, tot renovant-se i adaptant-se als nous temps. La Biennal amplia l'abast cap a un concepte general de les Arts Visuals i dirigeix el reconeixement cap a projectes artístics i socials.

Es manté la convocatòria cada 2 anys i té com a finalitat estimular la creació artística en valors socials i contribuir a la promoció i a la projecció dels artistes. 

La dotació del Premi consisteix en un premi de 3.000 euros per al millor projecte d'Arts Visuals inèdit en qualsevol de les seves disciplines: pintura, escultura, dibuix/gravat, instal·lació i so o combinació de totes elles. A més d’aquesta dotació, es destinaran 1.500 euros a la producció del projecte, del qual es farà una exposició a l’Espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Coromina.

Alhora es reconeixeran amb 300 euros un màxim de 3 finalistes, com a suport als projectes presentats, dels quals es farà difusió a l'exposició.

Formulari d'inscripció

Històric de premiats

Guanyador 2022

Stella Rahola Matutes, pel seu projecte Ufana (II)

 

Finalistes

Finalistes 2022

Núria Benet, pel seu projecte Delirium Garden;  

Adrià Gamero, pel seu projecte Quanta terra necessita una persona;

Glòria Giménez Carrillo, pel seu projecte La butaca que tenia forma de muntanya.

Guanyadors i guanyadores

Guanyador 2022

Stella Rahola Matutes, pel seu projecte Ufana (II)

 

Convoca i promou

Col·labora