Amb un clic

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA han dissenyat "Amb un clic", un programa social d’iniciació a l’entorn digital dirigit a diversos col·lectius amb l’objectiu d’ajudar-los a disminuir la bretxa digital.

Vols acollir l'activitat?

Ets una entitat social o Ajuntament i t’interessa acollir-lo?
Envia’ns un mail a fundacio@fcaixescatalanes.cat

Descarregar les Condicions d’acolliment (PDF)

Presentació

“Amb un clic” és un programa de formació que s’adapta a les necessitats de cada col·lectiu i se centra en l’ús de mitjans digitals per relacionar-se amb la societat o fer qualsevol tipus de gestió telemàtica, concretament les que han de fer de manera recurrent.

Una educadora social experta en tecnologies digitals, membre del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, entitat col·laboradora en el desenvolupament del projecte, ha elaborat el contingut del programa de formació i impartirà les diferents sessions, que s’adaptaran a les necessitats concretes de cada col·lectiu.

Amb un clic

Amb un clic és un projecte de territori, neix de la col·laboració amb entitats socials i institucions que tenen identificats els col·lectius que poden necessitar la formació.

Qualsevol entitat del tercer sector, així com Ajuntaments o corporacions locals que estiguin interessats en acollir aquest programa poden adreçar-se a la Fundació Antigues Caixes Catalanes i sol·licitar entrar en el programa de sessions previstes al 2023.

 


 

Valoració del curs