La Fundació Antigues Caixes Catalanes concedeix 21 beques a professionals que provenen d’entitats de l’economia social

  • Arrenca la 1a edició del Diploma en Habilitats Directives en la Gestió d’Entitats de l’Economia Social, coorganitzat per la UManresa-FUB i la Fundació Antigues Caixes Catalanes.
  • Amb aquesta iniciativa pionera, 21 professionals procedents d’entitats del tercer sector cursaran el programa amb l’ajut de beques formatives.

 

16 de novembre del 2017 – Aquest mes de novembre s’ha posat en marxa la 1a edició del Diploma en Habilitats Directives en la Gestió d’Entitats de l’Economia Social, dissenyat per la UManresa i coorganitzat amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC).

El diploma té per objectiu formar a persones que treballen en entitats de l’economia social a través d’un curs que consta de 7 mòduls on es treballarà la gestió, l’organització, la gestió comercial, la fiscalitat i la comunicació, entre altres temes.

21 alumnes que actualment desenvolupen la seva tasca professional en entitats de l’economia social realitzaran el curs amb l’ajut d’una beca del 80% del cost total que ofereix la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC). Amb aquestes beques, es vol professionalitzar la gestió d’entitats socials i del tercer sector.

El curs es portarà a terme a la seu de la UVic-Universitat Central de Catalunya a Barcelona del 15 de novembre de 2017 al 28 de febrer de 2018.

 

 Sobre UManresa-Fundació Universitària del Bages

La Fundació Universitària del Bages és una institució privada amb vocació de servei públic que té com a objectiu principal garantir una oferta d’estudis superiors a les comarques centrals de Catalunya. És també la seu del campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

Des que l’any 1990 va començar l’activitat acadèmica amb els estudis d’Infermeria, l’oferta acadèmica s’ha anat ampliant i actualment també imparteix els graus de Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Educació Infantil, ADE i un CFGS de Tècnic en Pròtesis Dentals. Enguany, a més, s’ha iniciat la primera promoció del grau de Medicina. A aquesta oferta formativa cal sumar-hi tota l’oferta de postgraus i màsters que imparteix el Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua.

 

Sobre la Fundació Antigues Caixes Catalanes, proximitat al territori

La Fundació Antigues Caixes Catalanes té com a missió continuar, potenciar i estendre l’obra cultural i social que havien fet les antigues caixes d’estavis a tot Catalunya, a través de programes culturals i socials, dirigits a promoure el progrés humà, educatiu i cultural, tot suscitant una consciència ciutadana, participativa, compartida i responsable que impliqui persones i institucions. Actualment, convoca 9 premis culturals en diversos àmbits per ajudar a joves professionals.

Aquesta activitat es realitza amb estreta relació amb altres Fundacions o institucions públiques i privades.