La FACC i BBVA faciliten el contacte de les persones grans amb els seus familiars

  • La FACC i BBVA donen 60 tauletes digitals a residències de gent gran d’arreu de Catalunya, sota el lema, T’apropem als teus

En marc de les accions de suport social que la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA estan portant a terme arran la situació generada pel Covid19, s’ha fet una donació de 60 tauletes digitals a 60 residències o entitats d’atenció a domicili d’arreu de Catalunya.

T’apropem als teus és el lema d’aquesta acció, que pretén facilitar la comunicació  entre els avis i àvies que viuen en aquestes residències i els seus familiars,  i així contribuir a la millora del seu benestar emocional.

De les 60 tauletes, 44 es repartiran a la província de Barcelona; 3 a les comarques  de l’Alt Penedès, Anoia i Osona, 3 al Bages, 6 al Baix Llobregat, 12 al Barcelonès, 7 al Maresme, 6 al Vallès Occidental i 7 al Vallès Oriental.

Així mateix, 4 a Girona (Vilafant, Olot, Banyoles i Sant Hilari Sacalm), 6 a Lleida (Bellver de Cerdanya, Balaguer, Les Borges Blanques, Agramunt, Rosselló i Tàrrega) i  6 a Tarragona (El Pla de Santa Maria, Reus, Tortosa, Cunit, Amposta i Flix).

Aquesta acció, que s’ha fet en contacte amb l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), vol ajudar a millorar la complicada situació de les persones grans que viuen en centres de la tercera edat, que les obliga a estar aïllades i lluny dels seus familiars. A la vegada vol reconèixer i facilitar la feina que realitzen els professionals i les professionals d’aquest sector greument afectat pel Covid19.

La donació de tauletes se suma a altres accions culturals i socials que tant la FACC com BBVA estan portant a terme des que es va iniciar la pandèmia.