La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX participen un any més a La Setmana del Llibre en Català

  • El 15 de setembre a les 19.30 h, es presentarà la novel·la La casa de la frontera, de Rafael Vallbona, guardonada amb el 37è Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana, i editada per Edicions 62.
  • Es podrà conversar prèviament amb els darrers guanyadors del Premi BBVA Sant Joan.
  • Durant La Setmana es podrà participar en el concurs “Un premi literari amb història” i guanyar un dels lots de llibres.
  • La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX faciliten a les biblioteques l’adquisició de llibres de La Setmana.

 

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX participen un any més a La Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 8 al 17 de setembre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. En aquest esdeveniment literari s’oferiran un seguit de propostes destinades al foment de la lectura i l’escriptura en llengua catalana.

D’entre aquestes activitats, destaca la presentació de l’última novel·la guanyadora del 37è Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana, La casa de la frontera, de Rafael Vallbona, el 15 de setembre a les 19.30 h a l’escenari 2.

L’acte estarà conduït per la periodista Anna Guitart i comptarà amb la presència de l’autor i l’espectacle “una lectura dibuixada” a càrrec de Joma (dibuix en directe), Miquel Jordà (música) i Dafnis Balduz (veu).

Una novel·la coral que manté la intriga i l’emoció per una terra i uns personatges que han deixat la seva petja en la història. Publicada per Edicions 62, és una de les novetats editorials més esperades de la temporada. La presentació és oberta a tot el públic.

Altres autors guardonats amb el Premi BBVA Sant Joan en edicions anteriors i que participen en el cicle de xerrades sobre literatura i valors “Avui també és Sant Joan” també seran presents el dia 15 a les 18 h. En concret, Carme Riera, Najat El Hachmi, Àlvar Caixal, Ada Castells i Andreu Martín i també les psicòlogues Núria Vendrell, Anna R. Ximenos i Pilar Arlàndiz, que aquesta vegada a més de parlar dels relats i els seus valors comptaran amb l’acompanyament musical del grup Nu.

 

Concurs “Un premi literari amb història”

Coincidint amb La Setmana del Llibre en Català, els assistents podran participar al concurs “Un premi literari amb història”.

Participar és molt senzill. Només s’ha d’agafar una de les butlletes i respondre a les preguntes sobre el Premi BBVA Sant Joan, tot consultant la informació que es trobarà a les torretes situades al recinte, al costat dels escenaris centrals.

Finalment, caldrà omplir les dades personals, i dipositar la butlleta a la bústia de la torreta. Es sortejaran dos lots amb els darrers llibres guanyadors del Premi BBVA Sant Joan.

El sorteig es realitzarà el dia 2 d’octubre a Sabadell. Participaran només les butlletes dipositades a l’urna de l’espai Premi BBVA Sant Joan que hagin respost les preguntes correctament i que continguin les dades personals del participant. La Fundació Antigues Caixes Catalanes es posarà en contacte amb els guanyadors.

 

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX faciliten a les biblioteques l’adquisició de llibres a La Setmana

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX ajudaran econòmicament, un any més, a les biblioteques públiques perquè puguin adquirir nous llibres a La Setmana i així poder ampliar i renovar els fons dels què disposen. Gràcies al suport de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX, les biblioteques Biblioteca Municipal de Pardinyes (Lleida), Biblioteca Central d’Igualada, i Biblioteca Pere Anguera de Reus, podran comprar els llibres que considerin a les diverses parades.

La trobada entre les Empreses Amigues i les biblioteques públiques tindrà lloc el 13 de setembre a les 10.45 h al recinte de La Setmana, dins de la programació prevista.