Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a Pimes

Premi que vol estimular la innovació, consolidació i difusió de projectes mediambientals i amb impacte social en pimes i autònoms

Presentació

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA convoquen el Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a pimes i autònoms,  amb la finalitat d'estimular la innovació, consolidació i difusió de projectes mediambientals i amb impacte social.

PROPERA EDICIÓ ANY 2024

El guardó té com a objectiu potenciar la innovació i la sostenibilitat en l'àmbit empresarial. També pretén reconèixer i fomentar els valors pel respecte al medi ambient a la societat.

El Premi pren com a referència l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible aprovada per l'Assemblea General de Nacions Unides al setembre de 2015 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que tenen com a missió erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda pretén marcar l'acció global pel desenvolupament sostenible fins a l'any 2030. Aquest premi s'emmarca de manera especial en els ODS 7, 12 i 13 que fan referència a l'energia neta i renovable, la producció i el consum responsable i l'acció climàtica.

Bases del Premi

Pendent de nova convocatòria

Formulari d'inscripció

Històric de premiats

2022

  • 1r Premi: Vytrus Biotech (Biotecnologia vegetal)
  • 2n Premi: Fitplanet

2021

  • 1r Premi: The Predictive Company
  • 2n Premi: Cargobici

2020

  • 1r Premi: AEInnova
  • 2n Premi: Faixamata

Convoca i promou

Col·labora