Carregant Esdeveniments
Trobar Esdeveniments

Navegació de les vistes d'esdeveniments

Esdeveniments passats

Navegació de llista d'Esdeveniments

gener 2019

A prop amb Rafael Vallbona

17 gener / 19:00 h
Institut de Cultura d’Olot, Can Trincheria, Carrer Sant Esteve, 29
Olot, Girona 17800 España
+ Mapa de Google

Institut de Cultura d'Olot Prenent com a referència l’obra LA CASA DE LA FRONTERA, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2017, Rafael Vallbona, autor, conversarà amb el club de lectura de la biblioteca sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l’obra.

Per saber-ne més »
febrer 2019

Classe Magistral de Corda

2 febrer / 10:00 h
Conservatori Superior de Música del Liceu, Carrer Nou de la Rambla, 88
Barcelona, Barcelona 08001 España
+ Mapa de Google

Classe magistral de corda i breu xerrada sobre "Intèrprets i compositors. Jordi Cervelló" a càrrec de Corrado Balsi. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Cant

16 febrer / 10:00 h
Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida, Plaça de Josep Prenafeta
Lleida, Lleida 25004
+ Mapa de Google

Classe magistral de cant i breu xerrada sobre "Paral·lelismes entre la cançó de compositors catalans i compositors d'altres països" a càrrec de Marta Infante. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Guitarra

23 febrer / 10:00 h
Conservatori i Escola de Música de Tarragona, Carrer dels Cavallers, 10
Tarragona, Tarragona 43003 España
+ Mapa de Google

Classe magistral de guitarra i breu xerrada sobre "La guitarra a Catalunya. Intèrprets i compositors" a càrrec de Fernando Rodríguez. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »
març 2019

Cicle BBVA de Cinema de Muntanya

1 març / 22:15 h
Cines Olot, Carrer Josep Ayats, 10
Olot, Girona 17800 España
+ Mapa de Google

Cicle Vivim Muntanyes d'Olot Projecció d'una de les millors pel·lícules premiada al 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya:   THIS MOUNTAIN LIFE. Grant Baldwin. Canadà. 2018. 77′ Premi BBVA al millor film de Muntanya 2018 i Premi FEEC a la millor fotografia Les emocions que provoquen els paisatges muntanyencs és universal i no tenen en compte edat, gènere, professió o el bagatge personal. La Martina i la seva mare Tania, de 60 anys, s’embarquen en una aventura de 6 mesos…

Per saber-ne més »

Avui també és Sant Joan amb Jordi Coca

5 març / 18:30 h
Biblioteca Pública de Tarragona, Carrer de Fortuny, 30
Tarragona, Tarragona 43001
+ Mapa de Google

Biblioteca Pública de Tarragona "La transgressió, la puresa i la llibertat" Prenent com a referència l'obra LA NIT DE LES PAPALLONES guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2009, Jordi Coca, autor, i Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en estudis sobre la dona (UAB), juntament amb el club de lectura de la biblioteca, conversaran sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l'obra.

Per saber-ne més »

A prop amb Gemma Lienas

12 març / 19:00 h
Biblioteca Joan Margarit, Carrer Carles Mercader, 17
Sant Just Desvern, Barcelona 08960
+ Mapa de Google

Biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern Prenent com a referència l’obra EL FIL INVISIBLE, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2018, Gemma Lienas, autora, conversarà amb el club de lectura de la biblioteca sobre valors i emocions universals a partir dels arguments de l’obra.

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Vent

16 març / 10:00 h
CEM-Escola de Música i Conservatori de Terrassa, Passeig del Vapor Gran, 17
Terrassa, Barcelona 08221
+ Mapa de Google

Classe magistral de vent i breu xerrada sobre "La figura compositor-intèrpret. Conferència-concert sobre l'obra de David Salleras" a càrrec de David Salleras. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Classe Magistral de Piano

23 març / 10:00 h
Conservatori Municipal de Música de Barcelona, Carrer del Bruc, 110 - 112
Barcelona, Barcelona 08009
+ Mapa de Google

Classe magistral de piano i breu xerrada sobre "L'arbre genealògic de l'escola pianística catalana" a càrrec de Jordi Camell. Activitat complementària al Premi BBVA de Música al Talent Individual per a promocionar l’obra de compositors catalans en conservatoris de tot Catalunya, amb els millors referents musicals. 

Per saber-ne més »

Cicle BBVA de Cinema de Muntanya

23 març / 19:00 h
Centre Cultural de Malgrat de Mar, Carrer del Carme, 26
Malgrat de Mar, Barcelona 08380 España
+ Mapa de Google

Centre Cultural de Malgrat de Mar Projecció d'una de les millors pel·lícules premiada al 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya:   THIS MOUNTAIN LIFE. Grant Baldwin. Canadà. 2018. 77′ Premi BBVA al millor film de Muntanya 2018 i Premi FEEC a la millor fotografia Les emocions que provoquen els paisatges muntanyencs és universal i no tenen en compte edat, gènere, professió o el bagatge personal. La Martina i la seva mare Tania, de 60 anys, s’embarquen en una aventura de…

Per saber-ne més »
+ Exportar esdeveniments