Newsletter
La Fundació Antigues Caixes Catalanes ha ajornat les activitats i celebració de premis fins que es normalitzi la situació #Covid19.

#joemquedoacasa

Tornarem més actius que mai!
fundacio@fcaixescatalanes.cat

Carregant Esdeveniments

Sólo creo en el fuego

19 Setembre / 21:30 h

Recinte

El Foment
Carrer de Francesc Santacana, 3
Martorell, Barcelona 08760 España
+ Mapa de Google

El Foment de Martorell

Sólo creo en el fuego. Cia. Los Prometidos

Finalista Premi BBVA de Teatre 2020

 

Sólo creo en el fuego s’adentra en la relació entre l’escriptora francesa, Anaïs Nin, i el novel·lista nordamericà, Henry Miller, a través de les cartes que van intercanviar durant més de vint anys, des de que els literats es coneixen al París de 1931 en un torrent de passió, bohèmia i literatura, fins a l’última missiva datada a Estats Units al 1953.

L’obra és un joc de miralls en el que els autors Carlos Martín Peñasco i Ángela Palacios, adapten al teatre la correspondència i els escrits de Nin i Miller per fer-los col·lapsar amb les seves pròpies biografies, somnis i complexos. L’art com a forma de vida, els dilemes que planteja la vocació, la censura creativa o l’autobiografia i les seves conseqüències són alguns dels temes que broten de l’historia d’amor d’aquests dos escriptors que persegueixen adaptar-se a si mateixos en un món en el que no acabaven d’encaixar.

Aquest és un delirant viatge a cavall entre la literatura i el meta teatre en el que es planteja la cerca de respostes d’uns artistes als que se’ls acumulen les preguntes en el camí a la transcendència (o la supervivència).

“Sólo creo en el fuego” de la Cia. Los Prometidos from FACC on Vimeo.

Més informació i venda d’entrades: www.martorell.cat