Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició Espais Recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català

20 abril, 2018-24 juny, 2018

Navegació d'Esdeveniment

Recinte

Museu de la Pell
Carrer del Dr. Joan Mercader, 1
Igualada, Barcelona 08700 España
+ Mapa de Google

Itinerància al Museu de la Pell 

Dades d’interès

Inauguració i visita guiada

Dijous 12 d’abril, a les 19.30 h

Exposició

Del 12 d’abril al 24 de juny de 2018 en horari d’obertura del Museu (De dimarts a divendres de 10 a 14 h; dijous i divendres de 16 a 20 h; caps de setmana i festius d’11 a 14 h. Tots els dilluns tancat)

Entrada lliure

Sobre l’exposició

L’exposició “Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català” fa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s’han fet al llarg de les últimes dècades a Catalunya. És un projecte de l’arquitecte Ferran Pont i de la fotògrafa Teresa Llordés, i ha estat coproduïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el mNACTEC (Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya). 

L’exposició reivindica els valors artístics, històrics i paisatgístics de l’arquitectura industrial i presenta exemples de reinvenció en aquest camp, com la reconversió d’antigues fàbriques en museus, escoles, biblioteques o comerços. S’hi presenta un repertori ampli de les formes d’abordar les intervencions de reutilització del patrimoni, que van des d’intervencions de gran transformació fins aquelles de caràcter minimalista en les quals es posa l’accent en el manteniment del paisatge industrial. 

Coneix l’exposició!