Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert Neuma

19 maig, 2019 / 10:00 h

Recinte

Església de Santa Coloma de Marata
Barri Marata, 582
Marata, Barcelona 08520 España
+ Mapa de Google

Concert de la formació musical Neuma, Premi a la millor interpretació de música contemporània en el 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra 2018.

Neuma presenta ORIGEN,  el seu primer treball discogràfic, reafirmant la seva essència i consolidant, d’aquesta manera, el seu projecte.

Origen és un punt d’arribada i un punt de partida. Un espectacle on la força de les arrels es veu reflectida en la manera de tocar i en les obres interpretades. Obres actuals, originals per a la formació. Obres relacionades amb la naturalesa, l’origen de la vida.

Origen recorda la importància de tornar als principis. Trobant la intensitat en la simplicitat. Oferint un concert com a experiència. Per les intèrprets i pel públic. Tocant per compartir. Creant una connexió directa i sincera. Música de cambra en estat pur. Sense faristols, sense partitures. Una aposta atrevida que retorna als orígens

D’origen no només n’hi ha un. Aquest és el seu. Valor, vitalitat, connexió, energia. Quatre obres. Quatre intèrprets. On tot comença.

Programa

Flowers of the sun (A. Rubtsov)

Andante elégico – Allegro enérgico – Moderato

Little suite of mythological beings (A. Rozman)

  1. Little elvish dance
  2. Dance of the drunken goblins
  3. Dance of the little dragon

Printemps des rivières (A. Girard)

Molto moderato – Très calme – Quasi cadenza – Vivo

Tres peces blaves (J. Cornudella)

  1. Construcció
  2. Cançoneta
  3. Afro

Aqua et ventus (A. Rozman)