Newsletter
La Fundació Antigues Caixes Catalanes ha ajornat les activitats i celebració de premis fins que es normalitzi la situació #Covid19.

#joemquedoacasa

Tornarem més actius que mai!
fundacio@fcaixescatalanes.cat

Classes Magistrals de Música Catalana


Presentació

L'Associació de Conservatoris de Catalunya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, coorganitzen cinc classes magistrals de música catalana dirigides a joves músics estudiants dels conservatoris de Grau Professional de Catalunya.
 
Aquesta iniciativa neix com a activitat complementària del Premi BBVA de Música al Talent Individual, que té com a objectiu potenciar la formació musical dels estudiants de grau professional que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya, per a facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música. 
 
Les classes s'impartiran durant els mesos de febrer i març del 2019 en centres de Barcelona (Liceu i Municipal), Lleida, Tarragona i Terrasssa. També s'oferirà una conferència temàtica associada a la modalitat musical que es treballi a cada sessió oberta al públic.