18è Premi BBVA de Teatre

Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX convoquen la 18ª edició del Premi BBVA de Teatre, amb la finalitat de donar suport a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

El premi al “Millor espectacle teatral” consisteix en una gira per Catalunya de representacions a diferents teatres i al Festival Temporada Alta, valorada en 20.000 euros. El Premi està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX.

Per formalitzar la inscripció, omple aquest formulari i envia'ns per wetransfer.com l'obra enregistrada.

Tots els camps són obligatoris!

Dades de l'obra:Dades de la companyia:


La participació en la present convocatòria implica l’autorizació a la Fundació Antigues Caixes Catalanes per usar les imatges i les dades personals de les persones i entitats en comunicacions relacionades amb l’activitat de la FACC. De la mateixa manera, la FACC i el Grup BBVA queden autoritzats per difondre la imatge de l’acte de lliurament sempre i quan sigui per difondre el premi.

Les dades facilitades a través del formulari seran conservades a la base de dades de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i seran utilitzades per al tractament previst a la Llei Orgànica 15/1999 i amb la finalitat de realitzar comunicacions referents a les activitats culturals que es programin. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers sense autorització expressa dels seus titulars. En qualsevol moment es pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per correu electrònic fundacio@fcaixescatalanes.cat o a l’adreça Gràcia, 17 08201 de Sabadell tot proporcionant les seves dades i una prova d’identitat (com ara escàner del DNI, permís de conduir o una altra documentació que la confirmi).

Tornar a la navegació
Envia'ns un correu
Truca'ns al
93 734 67 36
Visita un dels
equipaments

Tornar al llistat

 

Segueix-nos

  • Flickr: flickr.com/fcaixescatalanes