Premi BBVA de Música al Talent Individual

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX convoquen el Premi BBVA de Música, que té com a objectiu potenciar la formació musical dels joves músics i estudiants i ajudar-los en la seva projecció professional.

Presenta 2 modalitats:

- Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra (biennal)
- Premi BBVA de Música al Talent Individual (oberta convocatòria fins el 7 d'abril)

Per formalitzar la inscripció, omple aquest formulari.
Tots els camps són obligatoris!

//
Categoria a la que s'inscriu:


La participació en la present convocatòria implica l’autorització a la Fundació Antigues Caixes Catalanes per usar les imatges i les dades personals de les persones i entitats en comunicacions relacionades amb l’activitat de la FACC. De la mateixa manera, la FACC i el BBVA CX queden autoritzats a fer la difusió que considerin oportuna en els mitjans de comunicación en relació al desenvolupament del concurs, els premis i la gala final.
Les dades facilitades a través del formulari seran conservades a la base de dades de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i seran utilitzades per al tractament previst a la Llei Orgànica 15/1999 i amb la finalitat de realitzar comunicacions referents a les activitats culturals que es programin. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers sense autorització expressa dels seus titulars. En qualsevol moment es pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, dirigint-se per correu electrònic fundacio@fcaixescatalanes.cat o a l’adreça Gràcia, 17 08201 de Sabadell tot proporcionant les seves dades i una prova d’identitat (com ara escàner del DNI, permís de conduir o una altra documentació que la confirmi).

Tornar a la navegació
Envia'ns un correu
Truca'ns al
93 734 67 36

Tornar al llistat

 

Segueix-nos