35è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Fundació Antigues Caixes Catalanes i Grup BBVA

Un any més es convoca el Concurs BBVA de Dibuix Escolar amb l’objectiu d’estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes escrits, enguany, per Júlia Prunés Massaguer.

Il·lustració premiada al Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2015. Sis contes de Valors Universals. Clàudia Salas Gancho. Segon premi. Escola Torre de la Llebre, Rubí.

Presentació

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA convoquen el 35è Concurs BBVA de Dibuix Escolar, en col·laboració amb la Fundació Antiga Caixa Terrassa i el Centre Cultural Terrassa.

L’objectiu del concurs és estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix, estímul que compta amb l’al·licient que els treballs premiats il·lustraran un nou llibre de contes de la col·lecció Concurs de Dibuix Escolar, publicat per Editorial Mediterrània. Per a participar en el Concurs cal omplir, en primer lloc, el formulari d’inscripció a través del web.

Les bases del concurs, així com els textos dels contes en què s’han d’inspirar els dibuixos o il·lustracions, el full normalitzat, sobre el qual els alumnes han de fer els seus dibuixos, i el full de participació amb les dades de l’escola, també els trobeu en els enllaços següents.

Enllaços i fitxers:

1.Formulari d'inscripció

2.Bases del concurs

3.Contes

4.Full normalitzat per realitzar el dibuix

5.Full participació amb les dades de l'escola.

 

Dades de contacte:

fundacio@fcaixescatalanes.cat

concursdibuix@fundacioct.cat

937346736

 

Organitza:

Fundació Antiga Caixa Terrassa

Convoca i promou:

FACC i BBVA

Tornar a la navegació
Envia'ns un correu
Truca'ns al
93 789 95 07
Visita un dels
equipaments

Tornar al llistat

 

Segueix-nos